Jouw woonvloer, onze zorg

Je overweegt om jouw woonvloer te laten afwerken met betonstuc door een professional โ€“ een slimme keuze. Je hebt inmiddels een goed idee van wat VERBAU-betonstuc voor je vloer kan betekenen. Geen voegen meer, een strakke, moderne uitstraling en een duurzame, onderhoudsvriendelijke afwerking. Nu is het tijd om concreter te worden. Wat kost het? Wat zijn de mogelijkheden? Welke garanties zijn er? Wij begeleiden je stap voor stap door het proces, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Volg onze 5 eenvoudige stappen en ontdek hoe wij jouw droomvloer werkelijkheid maken.ย ย 

โœ… 5 overzichtelijke stappen, met exclusieve extra’s

โœ… + 1 BONUS ter waarde van โ‚ฌ 50

โœ… Speciaal voor jou

Stap 1. Kies de juiste professional. Ervaren, bewezen kwaliteit en garantie.

Jouw woonvloer verdient het beste. Als je plannen hebt om betonstuc te laten aanbrengen, is het belangrijk om een betrouwbare specialist te vinden die jouw wensen kan realiseren. Zoek een partner die het vak verstaat, met wie je een klik hebt en die je het vertrouwen รฉn de garantie biedt dat je jarenlang kunt genieten van het eindresultaat.

Let bij het kiezen van een vakman/vrouw op het aanbrengen van betonstucvloeren, want dat vereist specifieke expertise. Het gespecialiseerde team van VERBAU is volledig gericht op betonstuc voor vloeren. Ons primaire werkgebied ligt in de driehoek Tilburg-Eindhoven-Turnhout. Woon je buiten dit gebied? Dan brengen we je graag in contact met een ervaren specialist in jouw regio.

Heb je al een vakman/vrouw?

Misschien heb je al een professional die deze klus voor je kan uitvoeren. Iemand die je vertrouwt, die ervaring heeft met betonstuc vloeren en van wie je zeker weet dat je vakwerk krijgt. Is jouw professional nog niet aangesloten bij het verwerkers-netwerk van VERBAU? Breng ons dan vooral met elkaar in contact. We helpen vakmensen met product- en materiaalkennis, uitgebreide professionele ondersteuning en snelle levering. Je vakman/vrouw kan zich hier aanmelden.

Wat kun je van de professionals van VERBAU verwachten?

  • Vakmanschap met garantie: Wij bieden NOA Afbouwgarantie, zodat je erop kunt vertrouwen dat alles volgens de hoogste standaard wordt uitgevoerd.
  • Naadloze uitvoering zonder stress: Van advies tot oplevering, wij regelen alles voor je.
  • Kwaliteit die zichtbaar is: Onze betonstucafwerking wordt met precisie aangebracht door professionals die weten wat ze doen. Dit is meer dan een simpele klus; dit is maatwerk op topniveau.

Met VERBAU ben je verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en service en een duurzame, stijlvolle en 100% waterdichte oplossing.

Stap 2: Kwaliteit voor de juiste prijs. Ontvang een gedetailleerde offerte met een overzicht van alle kosten.

Het laten afwerken van je woonvloer met betonstuc door een professional is een slimme investering in de duurzaamheid en uitstraling van je interieur. De prijs voor een professionele afwerking ligt rond de โ‚ฌ 120/mยฒ, afhankelijk van de ondergrond, afwerking en de ruimte. Hierbij word je volledig ontzorgd: van voorbereiding tot oplevering.

โœ… Voorbereiding van de ondergrond: Wij zorgen ervoor dat je vloer perfect voorbereid is, zodat het betonstuc optimaal tot zijn recht komt en een hoogwaardige afwerking gegarandeerd is.

โœ… Vakkundige installatie: Onze professionals brengen het stucwerk nauwkeurig en naadloos aan volgens een adviesopbouw met 3 lagen betonstuc en 2 lagen sealer.

โœ… Geen verrassingen: Wij leveren pas op als alles perfect is โ€“ zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen achteraf.

Jouw aanvraag behandelen we met voorrang.

Stap 3: Persoonlijk advies op maat. Ontmoet onze professionals en ontdek wat mogelijk is.

Je hebt een idee voor je woonvloer, maar hoe zorg je ervoor dat jouw stijl perfect wordt toegepast? Een bezoek aan onze toonkamer, gecombineerd met een persoonlijk adviesgesprek, kan je helpen om de beste keuzes te maken. We bespreken graag de mogelijkheden met je, geven advies over kleur- en materiaalgebruik en laten je de verschillende afwerkingen zien en voelen. Ook vertellen we je meer over de geschikte opbouw en voorbereiding van de ondergrond.

Kom langs in onze toonkamer en ontvang persoonlijk advies op maat. Bekijk de verschillende betonstuc-afwerkingen met eigen ogen en voel het verschil. Heb je al ideeรซn over kleurgebruik en de combinatie met andere materialen? Verzamel vooraf je wensen en ideeรซn, en breng vooral fotoโ€™s en materiaalstalen mee. Zo kunnen we ter plekke samen een compleet moodboard creรซren voor jouw droomvloer.

De afspraak is met eigenaar en betonstucspecialist Michiel Verheggen zelf.

Stap 4: Maak een weloverwogen keuze voor jouw droomvloer

Je hebt alle informatie verzameld, de opties beoordeeld en een goed beeld gekregen van wat wij voor je kunnen doen. Nu is het tijd om de knoop door te hakken.

โœ… De juiste professional: Of je nu kiest voor ons eigen team of een van onze gecertificeerde partners, je kunt rekenen op een perfecte afwerking.

โœ… Duidelijke afspraken: We plannen samen met jou tussentijdse momenten in om het werk te evalueren en af te stemmen, zodat je gedurende het hele proces controle houdt over de uitvoering.

โœ… Strakke planning: Wij zorgen voor een heldere tijdsplanning, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer je jouw nieuwe vloer in gebruik kunt nemen.

Stap 5: Wij maken jouw droomvloer werkelijk

De laatste stap is de eenvoudigste: wij nemen de afwerking van je vloer uit handen en zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Onze vakmensen zorgen voor een naadloze, duurzame afwerking die jarenlang meegaat. Na oplevering kun je vertrouwen op onze garantie en nazorg.

Garantie: Onze 100% tevredenheidsgarantie en NOA Afbouwgarantie geven je de zekerheid dat je vloer jarenlang in topconditie blijft.
Onderhoudstips: Na de installatie ontvang je praktische tips voor het eenvoudig onderhouden van je betonstuc vloer, zodat deze er altijd perfect uitziet.

BONUS
Speciale Cadeaucode voor jou

Omdat je al een eind op weg bent met je vloerplannen, hebben we iets speciaals voor je: wanneer je nu offerte aanvraagt en vervolgens opdracht geeft, ontvang je een cadeaucode voor een gratis extra of accessoire twv โ‚ฌ 50. Onze manier om je te bedanken voor je keuze voor VERBAU.

Klaar om jouw droomvloer te realiseren?

Laat je werk uitvoeren door professionals en neem geen risico โ€“ ga voor gegarandeerde kwaliteit. Ons vakteam is gespecialiseerd in betonstuc voor vloeren. Kies voor vakmanschap, ruim 20 jaar ervaring รฉn garantie. Bij VERBAU begeleiden we je van begin tot eind. Jij hoeft alleen de eerste stap te zetten.

Deze pagina is exclusief voor klanten zoals jij, die klaar zijn voor de volgende stap. Hier krijg je toegang tot persoonlijke begeleiding, extraโ€™s en voordelen die niet beschikbaar zijn voor iedereen.